KEF LS50 Wireless MW

Marcel Wanders Nocturne, pari

2599.00 e

Nocturne on hämmästyttävän kaunis - futuristinen ja silti tuttu samaan aikaan. Viimeistelyn yksityiskohdat muodostuvat mm. nuoteista, ja kertovat paikasta jonne musiikki meidät kuljettaa. LS50 Wireless tarjoaa ihoa kihelmöivää virtuaalitodellisuutta korvillesi. Haluatko olla teknisen kehityksen absoluuttisella aallonharjalla? Onko haaveissasi musiikkijärjestelmä, joka koostuu yksinkertaisesti kahdesta pienikokoisesta kaiuttimesta, mutta tarjoaa ennenkuulemattoman vaikuttavan äänentoiston? Tai onko toiveissasi helppo ja moderni käyttöliittymä tablettia tai puhelintasi hyödyntäen? Vastaus on KEF LS50 Wireless.

KEF on jälleen väläyttänyt taitojaan kehittämällä kaiuttimen, jollaista ei ole koskaan aiemmin nähty. Aihioksi otettiin huiman suosion saavuttanut LS50. Tämän parhaat puolet vietiin äärimmilleen lisäämällä optimoitu vahvistinpatteristo (yhteensä 230W per kaiutin), täyden studioresoluution musiikkistriimaus ja DSP-ohjattu jakosuodin, joka eliminoi elementtien viimeisetkin aika- ja vaihevirheet. Lopputulos on pakko kokea itse.

LS50 Wireless toimitetaan omalla kaukosäätimellä, mutta voit myös ohjata sitä mobiililaitteisiin saatavalla sovelluksella. Kaiutin voidaan sovittaa kuuntelutilaan helpoilla ja monipuolisilla säädöillä.

Tyyppitäysaktiivinen 2-tie kaiutinjärjestelmä
Diskantti1x hengittävä 25mm Uni-Q (alumiini)
Basso/keskiääni1x 130mm Uni-Q (magnesium-alumiini)
Vahvistimet30W AB-class diskantti, 200W D-class basso/keskiääni
Taajuusvaste40-46Hz - 47kHz (riippuen DSP-asetuksista)
Sisääntulot2.4GHz/5GHz Dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.0 with aptX®, USB, Optical, RCA Analog, RJ45 Ethernet
UlostulotRCA subwoofer
Maksimi äänenpaine106dB
Paino10kg vasen, 10.2kg oikea
Mitat (K*L*S)302 x 200 x 308mm
Valmistajan tuotesivuhttp://www.kef.com/html/en/showroom/digital_music_solutions/LS50_wireless/overview/
Nämä tuotteet voivat myös kiinnostaa ...