Cambridge Audio Minx 22

black satelliittikaiutin (kpl)

159.00 e

Minx luo uudet määritelmät mahdollisuuksille, joihin minikaiutin voi yltää. Min 12- ja Min 22-kaiuttimet ovat todella pienikokoisia ja tyylikkäitä. Pienestä koostaan huolimatta ne molemmat tarjoavat mahtavaa äänentoistoa, jota yleensä on totuttu kuulemaan vain huomattavasti isommista perinteisistä kaiuttimista.

Minxin salaisuus on BMR (Balanced Mode Radiator) -teknologia, joka mahdollistaa diskanttiäänet, keskiäänet ja bassoäänet yhdellä pienikokoisella kaiutinelementillä.

Min 12:ssa on uusi, parannettu BMR-elementti, joka tarjoaa merkittävästi enemmän kirkkautta ja laadukkaampaa ääntä. Isompi versio Min 22 on saanut uuden BMR-elementin rinnalle kustomoidun bassoelementin, joka laajentaa basson ulottuvuutta.

Satelliittikaiuttimia täydentää kaksi uutta Minx-subwooferia, joissa molemmissa on runsaasti huipputeknologiaa. 200-wattinen X201- ja 300-wattinen X301- subbari on kumpikin varustettu eteen suuntaavalla kartiolla sekä huippuluokan ABRpassiivisäteilijällä, jotka yhdessä tarjoavat huonetta ravistelevan äänenpaineen huolimatta kaiuttimen kompaktista rakenteesta.

Halusitpa sitten nauttia ällistyttävistä ”surround sound”- elokuvatehosteista, jännittävistä urheilutapahtumista, pelaamisesta, TV-ohjelmista tai korkealuokkaisesta stereomusiikista, Minx tarjoaa siihen ihanteellisen ratkaisun. Se on upean näköinen ja täysin integroitu kaiutinjärjestelmä, joka voidaan helposti sijoittaa lukuisiin erilaisiin kuuntelutiloihin.

Taajuusvaste120 Hz - 20 kHz
Herkkyys88 dB
Tehosuositus25 - 200 W
Elementit1 x 2,25 tuuman BMR, 1 * 2,25 tuuman bassoelementti
Impedanssi8 ohm
Mitat (k x l x s)154 x 78 x 85 mm
Paino0,75kg
Valmistajan tuotesivuhttp://www.cambridgeaudio.com/products/speakers/minx-min-12-22
Vaihtoehtoiset mallit
  • white satelliittikaiutin (kpl)

    159.00e
Nämä tuotteet voivat myös kiinnostaa ...