Cambridge Audio Azur 851A

silver integroitu stereovahvistin

1599.00 e

Uudella Class XD-tekniikalla varustettu 851A edustaa aivan omaa luokkaansa. Siinä on niin tehoa kuin hienostuneisuutta ja sen säröarvot ovat hämmästyttävän alhaiset. Sen sydämessä sykkii uuden sukupolven Class XD-teknologia, joka tuo musiikin kuuluville ainutlaatuisen erottelevasti ja täsmällisesti.

Kuten kaikissa Cambridge Audio-tuotteissa, 851A:ssa yhdistyvät kolme keskeistä arvoa: hämmästyttävä suorituskyky, helppokäyttöisyys ja uskomaton hintalaatusuhde. Selkäpiitä kihelmöivät 120 wattia saa aikaan kaksi audiofiilitason muuntajaa, joista toinen huolehtii esiasteiden virransyötöstä ja toinen takaa mahtavat energiavirrat pääteasteille. Mutta pelkkä teho ilman ohjausta ei vielä ratkaise mitään. 851A:ssa on uusi täysin balansoitu “silicon gate”-voimakkuussäädin, joka mahdollistaa täysin tasaisen säätöasteen koko voimakkuusalueella sekä erittäin tarkan kanavatasapainon.

851A mahdollistaa optimaaliset liitäntämahdollisuudet tarjoamalla kaksi eniten käytettyä liitäntäformaattia: yleisimmin käytössä olevat RCA-liitännät sekä täysin balansoidut XLR-liitännät high end-tason ohjelmalähteitä varten, kuten Cambridge Audion 851C upsampling DAC/CD-soitin tai palkittu DacMagic Plus tai Stream Magic 6. Kotelorakennetta ei ole valittu pelkästään ulkonäön vuoksi. Kokometallirunko on akustisesti vaimennettu häiriöiden eliminoimiseksi ja tukeva etulevy on valmistettu harjatusta metallista.

Tiedämme, että jokainen kytkee äänilähteeksi erilaisia laitteita ja siksi kehitimme intuitiivisen näytön, joka mahdollistaa näille laitteille räätälöidyt nimet kuten – CD-soitin, PC, TV jne. Sinun ei enää tarvitse muistaa minkä laitteen olet kytkenyt ohjelmalähteeksi mihinkin tuloliitäntään! Joustavuudesta puheen ollen 851-sarjan kaukosäätimellä voit ohjata jopa iPhone-, iPad- tai iPod-laitteitasi, kun ne on telakoitu niitä tukevaan telakkaan iD100 digital dock. Siinä missä monet highend-vahvistimet erottuvat kilpailijoistaan yksittäisellä ominaisuudella, me uskomme, että 851A tarjoaa optimaalisen yhdistelmän suorituskykyä, monipuolisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Se on suunniteltu nostamaan kuuntelukokemuksesi aivan uudelle tasolle ja kehotamme sinua varaamaan koekuuntelun lähimmän Cambridge Audio -jälleenmyyjän luona.

Saatavilla vain Cambridge Audio Premium -jälleenmyyjiltä

Teho120W ohm
THD< 0.001% 1 kHz at 80% teholla
Taajuusvaste10 Hz - 50 kHz +/- 1 dB
Audio sisääntulot2 balansoitua XLR, 7* RCA
Audio ulostulotEsivahvistinulostulo, nauhuriulostulo
Signaalikohinasuhde> 93 dB
Sisääntuloimpedanssi20 kOhm
Vaimennuskerroin> 110 at 1 kHz
Max. virrankulutus800W
Valmiustila (standby) virrankulutus<0.5W
Mitat (k x l x s)115 x 430 x 385mm
Paino15kg
Valmistajan tuotesivuhttp://www.cambridgeaudio.com/products/azur-851a-integrated-class-xd-amplifier
Vaihtoehtoiset mallit
  • black integroitu stereovahvistin

    1599.00e
Nämä tuotteet voivat myös kiinnostaa ...