Cambridge Audio CXN

LOPPU black striimeri/DAC/esivahvistin

899.00 e

Spotify Connect -tuki, DSD USB:n yli ja 24/192 tiedostojen toisto verkon yli!

Uusi CX-sarja vie Cambridge Audion kuuluisan hinta-/laatusuhteen entistäkin pidemmälle. CXN verkkosoitin jatkaa huikean arvostelumenestyksen saavuttaneen, useita kertoja esimerkiksi Englannissa parhaan verkkosoittimen palkinnon voittaneen, Stream Magic 6:n jalanjäljillä.

CXN on täydellinen upsampling-tekniikalla varustettu verkkosoitin ja DA-muunnin, joka on suunniteltu toimimaan digitaalisesti tallennetun musiikin korkealuokkaisena keskuksena hifi-järjestelmässä. Tämä helppokäyttöinen ja langattomasti toimiva verkkosoitin parantaa dramaattisesti digitaalisia musiikkitiedostoja, joita on tallennettu tietokoneelle, verkkoasemille tai lähes mille tahansa laitteelle, jossa on digitaalinen audiolähtö. Se avaa myös yhteydet internetradion maailmaan - ohjelmatarjonnan runsaudensarveen, jonka yli 20,000 asemaa tarjoaa takuuvarmasti jokaiselle jotakin! CXN:n toimintoja voit ohjata sen etupaneelista tyylikästä ja terävää värinäyttöä katsellen, mukana tulevalla kaukosäätimellä ja iPhone, iPad tai Android-laitteella, johon on ladattu veloituksetta saatava täysin uusittu Cambridge Audio Connect -sovellus. Tukemalla UPnP (Universal Plug ‘n’ Play) -standardia CXN mahdollistaa helppokäyttöiset asetukset ja toiminnot ilman monimutkaista käyttöönottoa. Liittämällä lisävarusteena saatavan langattoman BT100 audiovastaanottimen, voit lisäksi suoratoistaa musiikkia langattomasti Android-älypuhelimesta, iPhonesta, iPadista, tabletista, läppäriltä tai miltä tahansa Bluetooth-tuetulta äänilaitteelta.

CXN on myös oivallinen digitaalinen esivahvistin esimerkiksi aktiivikaiuttimille ja tarjoaa monille puhtaasti digitaaliäänen pariin siirtyneille kuulijoille kaiken tarvittavan helppokäyttöisessä paketissa.

DACDual Wolfson WM8740 24-bit
UlostulotRCA-stereo ja balansoitu XLR-stereo, voimakkuudensäädöllä tai ilman
Maksimi virrankulutus30W
Minimi virrankulutusalle 0.5W
Mitat430 x 85 x 305mm
Paino3.5 Kg
Valmistajan tuotesivuhttp://www.cambridgeaudio.com/products/cx-series
Nämä tuotteet voivat myös kiinnostaa ...