Cambridge Audio Air200 v2

white Airplay & Bluetooth-kaiutin

399.00 e

Supersuosittu Air200 on uusiutunut! Tämä muun muassa parhaaksi musiikkikaiuttimeksi tituleerattu tehopakkaus loksauttaa nyt leuat entistäkin nopeammin dynaamisen pakottomalla äänentoistolla ja monipuolisilla ominaisuuksilla.

Peräti 200W antoteho ja syvälle toistava sisäänrakennettu subwoofer saadaan valjastettua käyttöön täysin langattomasti Spotify Connectin, Airplayn, uPnP-striimauksen tai Bluetoothin avulla. Soitat siis musiikkia läppäriltä, puhelimesta, tabletilta tai muista lähteistä, voit luottaa siihen että kytkentä on helppoa, piuhalla tai ilman! Tyylikkään elegantti viimeistely ja kompakti koko saavat laitteen sulautumaan ympäristöön niin keittiössä, olohuoneessa, makkarissa, terassilla kuin mökillä takanloisteessa. Äänenlaatu hivelee korvia kaikella musiikilla herkästä klassisesta aina Infected Mushroomin huonetta ravistelevaan tykitykseen.

Voit ohjata laitetta kätevästi iOS tai Android puhelimella ja tabletilla. Minx Air200 v2 toimii myös langattomana nettiradiona, johon voit tallentaa suosikkikanavasi näppärästi viiden pikanäppäimen alle.

Langaton audioliitäntäSpotify Connect, Airplay, uPnP (DLNA) & Bluetooth
Elementit2x2,25 tuumaa + 6,5 tuuman subwoofer
Vahvistinteho yhteensä200W
Analogiset audioliitännätRCA ja 3,5mm
Koko (L*K*S)450 x 220 x 174mm
Paino5.1kg
Valmistajan tuotesivuhttps://www.cambridgeaudio.com/products/wireless-speakers/air-200
Nämä tuotteet voivat myös kiinnostaa ...